Dalaman Plajlar ve Koylar

Dalaman özellikle plajları ve koyları ile Türkiye’de turistik yerlerden biridir. Dalaman’da en güzel koylar ve plajları keşfedin. Denizde yüzmek veya dinlenmek için en popüler 5 yer.

Dalaman Muğla şehir merkezine 77 km uzaklıkta olan muhteşem denizi ve doğası ile ülkemizin en önemli tatil beldelerinden biridir. Her yaz hem yerli hem de yabancı turistler ile dolup taşan bu eşsiz güzellikteki ilçede her kesime hitap eden farklı konaklama tesisleri, kamp alanları ve aynı zamanda uçsuz bucaksız plajlar yer alır.

Eğer amacınız muhteşem bir tatil yağmak ve hem denize hem de doğaya doymaksa o zaman Dalaman’da nerelere gidilir, Dalaman’da nerelerde kalınır veya Dalaman’da görülmesi gereken yerler nerelerdir gibi sorulara yanıt bulmak için yazımızın devamını inceleyebilirsiniz.

Muğla Dalaman Plajlar ve Koylar

Kayacık Sahili, Sadece güneşlenip denize girmek değil aynı zamanda birçok farklı etkinlik ile keyifli zaman geçirebileceğiniz bu muhteşem plajı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Sahilde konforlu bir şekilde zaman geçirebilmeniz için uygun ücretler ile şezlong veya şemsiye kiralayabilirsiniz. Bunun yanında sahil de yer alan restoranlar veya satış yerleri sayesinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı da rahatlıkla karşılayabilirsiniz.

Kayacık Sahili

Sarsala Koyu, Genellikle tekne turlarının en uğrak adreslerinden biri olan ve doğal güzelliği ile insanları büyüleyen bir koy olması sebebi ile mutlaka görmeniz gereken yerlerden biridir. Yeşilin ve mavinin her tonunu görebileceğiniz bu doğa harikası yer Dalaman’ın en güzel yerlerinden biri olduğu gibi aynı zamanda bozulmamış doğası ile bilinen özel bir adrestir.

Sarsala Koyu

Sarsala Sahili; Eğer Dalaman’da keyifli zaman geçirmek ve aynı zamanda doğal güzellikler içinde huzur bulmak isterseniz o zaman sizin için en doğru adreslerden biri sarsala sahilidir. Çok fazla bilinmeyen bir konumda olduğu için doğallığını korumuş ve kalabalık olmayan bir sahildir. Çok uygun ücretler ile şezlong ve şemsiye hizmeti alabilirsiniz. Her ne kadar ulaşımı zor olan bir yoldan gitmek zorunda kalsanız da kesinlikle Dalaman’da görülmesi gereken yerler listeniz de mutlaka olması gereken yerlerin başında gelir.

Sarsala Sahili

Göcek, Osmanağa Koyu, Plaj Sessizliği ve sakinliği ile bilinen bir yerdir. Kendine zaman ayırmak ve kafa dinlemek isteyen kişiler için her özelliği ile ideal yerlerden biridir. En derin yerler de dahi dibi görünecek kadar temiz bir suya sahip olan bu koy da genellikle çok kalabalık olmaz ve çoğu zaman teknecilerin kullandıkları bir yerdir. Bu sebeple koy boyunca farklı özelliklere sahip olan birçok farklı tekne ile karşılaşabilirsiniz.

Göcek, Osmanağa Koyu, Plaj

Ayten Koyu, Yemyeşil ormanlar ve tepeler ile çevrelenen bir koyda keyifli bir şekilde zaman geçirmek isteyen kişilerin en çok tercih ettikleri yerlerden biridir. Özellikle tekne ve yat sahipleri için değişmez bir adres olarak bilinir. Sessiz bir ortamda bol oksijen alarak hem deniz hem de orman havasına doymak isterseniz o zaman kesinlikle bu koyu ziyaret etmelisiniz. Bu özelliklerinden dolayı Dalaman’da mutlaka görmeniz gereken yerler listesinde olması gereken en önemli yerlerden biridir.

Ayten Koyu
Exit mobile version