Kepez’de Gezilecek 7 Yer – Parklar ve Turistik Yerler

Kepez Antalya gezilecek yerler, yapılacak en iyi şeyler, Düden şelalesi, Hayvanat bahçesi, Kepez kent ormanı, Kepez ilçesinde popüler yerlerdir. Özellikle doğayı seviyorsanız burada çocuklar ve büyükler için eğlenceli parklar var.

Kepez Antalya Gezilecek Yerler

Düden Şelalesi: Şehrin en görülesi yerlerinden biri olan ve doğal güzelliği ile insanları büyüleyen bu muhteşem şelale kesinlikle Kepez Antalya gezi listelerinizde ilk sıralar da yer almalıdır. Yer altından gelen nehirler tarafından desteklenen ve muhteşem su sesi ile insanları dinlendiren bu doğal güzellik dünyanın dört bir yanından gelen kişilerin akınına uğramaktadır. Şelaleye yapacağınız geziler de sadece bu bölgenin değil aynı zamanda çevrede bulunan doğal güzelliklerin de tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Düden Şelalesi

Kepez Belediyesi Kent Ormanı: Çam ağaçları ile kaplı muhteşem bir orman da hem tertemiz havanın hem de muhteşem Antalya manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. İçinde her yaştan insan için farklı aktivite seçenekleri yer aldığı için hem siz hem de çocuklarınız çok keyifli zaman geçirebilirsiniz. Paintball, at binme, yürüyüş veya yeme içme gibi olanakların yer aldığı park geniş bir alana yayıldığı için gününüzün tamamını bu alanda geçirebilirsiniz.

Özellikle fotoğraf meraklıları için birçok farklı konuma da ev sahipliği yapmasından dolayı her zaman ilçe de en çok ilgi çeken yerlerden biridir. Bu sebeple sizde Kepez Antalya gezileriniz hakkında bir liste hazırlamak istediğinizde mutlaka bu güzel parkı da ilk sıralara eklemelisiniz.

Kepez Kent Ormanı

Antalya Hayvanat Bahçesi – Antalya Zoo: Oldukça büyük bir yüz ölçümüne sahip olan ve içinde birçok farklı hayvanın yer aldığı Antalya hayvanat bahçesi şehre giden kişilerin mutlaka görmeleri gereken yerlerden biridir. Şehrin merkezinde yer alması sebebi ile ulaşım konusunda da bir sorun yaşamadan dilediğiniz zaman bu alanı ziyaret edebilirsiniz.

1989 yılından bu yana sürekli olarak büyümesi ve birçok yerde görme olanağı bulamayacağınız hayvanları yakından görme olanağı sunabilmesi sebebi ile sizde dilediğiniz zaman bu güzel hayvanat bahçesine gidebilirsiniz. Alan içinde tuvalet, piknik alanı veya otopark gibi birçok soysal alan yer almaktadır. Çok uygun ücretler ile girip gün boyunca eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bu keyifli yer mutlaka Kepez Antalya gezilerinizde uğramanız gereken yerlerden biri olmalıdır.

Antalyal Hayvanat Bahçesi

Park Orman Antalya: Sadece çocuklara değil aynı zamanda yetişkinlere de hitap eden büyük bir parktır. Gün içinde birçok farklı etkinliğin düzenlenmesi ve aynı zamanda özelikle çocuklara hitap eden birçok seçenek olması sebebi ile genellikle hafta sonları insanların en uğrak adreslerinden biridir. Bu sebeple sizde bu şehirde geçirdiğiniz zaman içinde boş zamanlarınızı eğlenceli aktiviteler ile değerlendirmek istediğinizde mutlaka bu parkı da ziyaret etmelisiniz.

Park Orman Antalya

Kepez Masal Parkı: İlçenin en çok ilgi çeken yerlerinden biridir. Özellikle çocukların keyifli zaman geçirebilmeleri için masal veya çizgi film karakterlerinden oluşan birçok yapı yer alır. Çok geniş bir alana yayılan bu güzel parkta çocuklarınız ile eğlenceli zaman geçirebilirken aynı zamanda park içinde yer alan restoranlarda veya diğer konaklama tesislerinde dinlenebilirsiniz. İlçe merkezinde yer almasından dolayı gün içinde keyifli bir yürüyüş veya kısa bir araç yolculuğu ile bu parka ulaşabilirsiniz.

Kepez Masal Parkı

Dokumapark: Yeşillikler içinde keyifli zaman geçirmek isteyen kişilerin en çok tercih ettikleri yerlerden biridir. İçinde çeşitli oyun alanları, piknik yerleri, minyatür Türk evleri ve aynı zamanda bir açık hava müzesinin yer aldığı bu güzel parkta temiz hava alabilirsiniz. Kepez Antalya içinde görülmesi gereken en güzel yerlerden biri olması sebebi ile siz de araştırmalarınız da en çok önerilecek yerlerden biridir. Özellikle park içinde yer alan oyuncak müzesi en çok ilginizi çekecek yerlerden biridir.

Dokumapark

Tek Sarnıç Kent Parkı: İçinde yürüyüş yapabileceğiniz, oturup dinlenebileceğiniz veya çocuklarınızın ilgilerini çekecek olan süper kahraman heykellerini yakından inceleyebileceğiniz bu güzel park Antalya’nın en güzel parklarından biridir. Özellikle gün içinde sessiz sakin bir ortam da zaman geçirip rahatlamak isteyen kişiler için şehrin en uğrak adreslerinden biridir. Bu sebeple Kepez Antalya hakkında bilgi almak ve en önemlisi Kepez Antalya’da görülecek yerleri incelemek isteyen herkes gibi siz de bu yazıda yer alan bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Tek Sarnıç Kent Parkı
Exit mobile version