Sudüşen Şelalesi

Muazzam görüntüsü ve etkileyici doğasıyla birlikte Bursa il sınırları içerisindeki Sudüşen Şelalesi Gemlik ilçesinde yer alır. Sudüşen Şelalesinin serinletici etkisi sıcak yaz aylarında piknik yapmak için ve serinlemek için tercih edilebilir. Sevdiklerinizle baş başa geçireceğiniz anlar kamp yapmak veya piknik yapmak için idealdir. Şelale rahat ulaşımıyla birlikte yaklaşık yarım saatlik uzaklığı özel araçla ziyaret edilebilir.

Doğanın İçinde Bir Yer – Sudüşen Şelalesi

Şelalenin döküldüğü havuz geniş yüzey alanı ile birlikte içerisinde birçok canlı barındırır. Balıkçılık faaliyetleri de yapılabilen bu özel alanda dere kenarı içerisinde oturma bankları konularak şelalenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayaklarınız suya değerken yiyecek ya da içeceklerinizi sevdiklerinizle paylaşmak son derece keyifli olacaktır.

Sudüşen Şelalesi sessizliği ve sakinliği ile birlikte doğa yürüyüşlerinizde bir nebze olsun kalabalıktan uzaklaşmanıza yardımcı olur. İster Seyir amaçlı ister yürüyüş için veya piknik yapmak için Sudüşen Şelalesi‘ni mutlaka görmelisiniz. Görülmeye değecek doğası unutulmayacak anlara sahip olmanıza eşlik eder.

Sudüşen Şelalesinde Yapılacak Aktiviteler

Sudüşen Şelalesi hafta sonları özellikle yoğun bir ilgi görür. Dilerseniz hafta içi de ziyaret ederek daha az talep gören Sudüşen Şelalesinde özgürce vakit geçirebilirsiniz. Birçok çevre ilçe ve illerden ziyaret edilen bu özel alan sadece özel araçla ziyaret edilir.

Şelalede giriş ücreti bulunmaz ve oturma bankları kullanılabilir. Piknik yapmaya olanak tanıyacak alanların kısıtlı olmasından dolayı yanınızda portatif sandalye ya da masa götürebilirsiniz. Böylece daha rahat ve keyifli anlar yaşarsınız. Fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez mekanlarından biri olan Sudüşen Şelalesinde özellikle sabah erken saatlerde ya da akşam üzeri güneş ışıklarının keyifli ahenkleri unutulmayacak kareler oluşturur.

Exit mobile version