Göcek Plajlar – Yelkenli Kiralama – Doğa Yürüyüşü ve Aktiviteler

Fethiye’ye bağlı Göcek, muhteşem doğal güzellikleri, muhteşem plajları ve deniz aktiviteleriyle ünlü bir turistik yerlerden biridir. Göcek ile Fethiye arası mesafe yaklaşık 25 Km. Dalyan ve Köyceğiz gibi yerlere yaklaşık 35 Km uzaklıkta yer almaktadır.

Göcek’te Yapılacak En iyi Şeyler

Göcek, Ege denizinde ünlü bir tatil beldesidir. Mavi suları, güzel plajları, yat ve yelkenli gezileri için tercih edilen bir destinasyon.

Yelkenli gezilerinin yanı sıra tekne gezileri de bulunmaktadır. Göcek adaları ve Tersane adası gibi güzel adaları ziyaret edebilir ve adalarda yüzmek için uygun yerlerde denize girebilirsiniz.

Göcek’te Doğa Yürüyüşü

Doğa yürüyüşlerine katılın. Göcek’in çevresi doğası ile çok güzeldir. Plaj ve koylara yakın alanlarda doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Bu yürüyüş alanları orman ve deniz manzarasına sahiptir. Aynı zamanda bölgede günübirlik doğa yürüyüşü turları da düzenlenmektedir. Doğa yürüyüşü turları rehber eşliğinde yapılmaktadır.

Göcek’te plajlar ve koylar

Göcek çevresinde denize girmek için çok güzel koylar ve plajlar bulunmaktadır. Göcek merkezine yakın konumda, Lime Beach, Blue Point Beach bulunmaktadır. Bu plajlar ücretlidir ancak ihtiyacınız olan her şeye sahip plajlardır. Daha özel ve güzel bir plaj arıyorsanız 6 Km uzaklıkta bulunan İnlice halk plajını ziyaret edebilirsiniz. İnlice halk plajı diğer plajlara göre daha büyük ve daha ucuza zaman geçirebileceğiniz plajlardan biridir.

Göcek’te Yelkenli Kiralama

Göcek, Ege Denizi’nin güzelliklerini keşfetmek için harika bir yerdir ve yelken kiralama ile unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Göcek, yelken severlerin buluşma noktası gibidir. Yelken kiralayarak Ege Denizi’nin sakin sularında farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Göcek’te yelken kiralama fiyatları hem sezona hem de yelken büyüklüğüne değişmektedir. Genel olarak yelkenli, Kaptan ile birlikte kiralanmaktadır. Yelken kiralamak oldukça pahalı olduğundan iyi araştırma yapmanız ve fiyatları karşılaştırmanızı tavsiye ederim. Örneğin aynı özelliklerde ve aynı büyüklükte bir yelkenlinin fiyatı firmadan firmaya değişiklik gösterebilmektedir.

Exit mobile version