Kaputaş Plajı Bilmeniz Gereken Detaylar

Kaş ile Kalkan arasında konumlanan Kaputaş Plajı, Antalya’nın en ünlü plajlarından biri olarak bilinir. Göz alıcı deniz manzarasıyla sadece Antalya’nın değil, aynı zamanda Türkiye’nin en güzel plajlarından biri olarak dikkat çeker. Büyüleyici turkuaz suları ve altın sarısı kumuyla, Kaputaş Plajı gerçekten eşsiz bir deneyim sunar.

Kaputaş Plajı Nerede?

Kaputaş Plajı, Kaş ile Kalkan arasında yer almaktadır. Bu iki bölge arasında merkezi bir konumda bulunan plaj, Kalkan merkezine yaklaşık 7 kilometre mesafededir. Antalya’dan ise yaklaşık 187 kilometre uzaklıkta olup, Kaş merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktadır.

Kaputaş Plajı Dalgalı mı?

Genellikle dalgalı olan Kaputaş Plajı’nda dalgalar, kumsalı beyaz köpüklerle kaplar. Kum ve çakıl taşlarıyla kaplı sahil, ayaklarınıza zarar vermez. Deniz dalgalı olsa da, aslında oldukça eğlencelidir.

Kaputaş Plajı Çocuklar için Uygun mu?

Plajın etrafında bulunan ağaçlık alanlar ve temiz atmosferiyle, ve denizden dolayı oldukça serindir. Plaj hem dalgalı hem de derin olmasından dolayı hem çocuklar hem yüzme bilmeyenler için uygun değildir.

Kaputaş Plajı Ücretli mi?

Belediye tarafından işletilen plaja giriş ücretsizdir. Ancak şezlong ve şemsiye gibi hizmetlerden yararlanmak isterseniz, belediye tarafından sunulan kiralama seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Exit mobile version